EXPERTIS

Färjestad BK, bildat 1932 har nått stora framgångar i sin bransch, svensk elitishockey. Branschen ställer tydliga och tuffa krav på både individer, lag och ledare. Färjestad BK har blivit erkända för sin starka vinnarkultur och sitt högpresterande ledarskap. Tidigt har organisationen tagit fasta på behovet av mental, individuell utveckling och lagutveckling utöver den fysiska, sportsliga utvecklingen. Vi har bevisligen framgångskoncept och goda kunskaper. Samtidigt vet vi att ledarskap är färskvara i vår snabba föränderliga värld. Det gör att vi öppnar upp för en dialog och ledarskapsutveckling i nära samarbete med andra utbildningsaktörer och omgivande näringsliv.

Lennart Carlsson
Lennart är Akademiens främsta företrädare och  driver våra huvudkurser, är involverad i de flesta tjänster vi erbjuder och är på ständig jakt efter ny kunskap inom ledarskapsutveckling.

Lennart har mångårig erfarenhet inom utbildning och coachning, närmast från Färjestad BKs A-lag och tränare men även externt med stora organisationer som H&M och Landstinget i Värmland, Sunne  Kommun, Torsby Kommun m.fl

Läs mer på www.insightmanagement.se eller www.prestationshuset.se

Håkan Loob
Håkan är sedan 2008 VD för Färjestad BK och har idrottsmeriter som få kan mäta sig med. Håkan är en visionär ledare och en stark förespråkare för ständig utveckling. Det handlar "Om vikten av att ligga i framkant på utvecklingen" och ”Att skapa vinnarkulturer”. Håkan är en inspiratör för ledare i flera branscher.

Bo ”Kulon” Lennartsson
”Kulon" har en gedigen erfarenhet som tränare och ledare inom hockeyidrotten. Han driver numera utvecklingen av European Trophy och har ett stort internationellt nätverk. Inom Akademien är Kulons huvudämne lagutveckling med tydliga paralleller mellan idrotten och näringslivet.

Övriga
Färjestad BK Akademien har tillgång till flera profiler inom idrottsvärlden, rutinerade verksamhetskonsulter och utbildningsorganisationer som bidrar med sin expertis inom flera områden. Tillsammans erbjuder vi ledarskapsutveckling för framgång!

info@puzzleasbrand.com